H&M:n näyteikkunakilpailu / Spring favourite picks by Focus on Fashion

”Suomen suosituimpiin blogeihin kuuluvien No Fashion Victims, Lilou’s Crush, Nelliinan vaatehuone, Focus on Fashion ja MouMou pitäjät valitsivat H&M:n kevätmallistosta omat suosikkituotteensa. Suosikkivalinnat ovat nyt nähtävillä viikon ajan viidessä H&M-myymälässä Suomessa; Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Äänestä suosikki-ikkunaasi ja voit voittaa 100€ H&M-lahjakortin itsellesi!”

Hihii, Turun Hansan H&M:n näyteikkuna on tosiaan tänään laitettu uuteen uskoon mun toimestani! Sieltä alakerrasta löytyy automaatteja vastapäätä lempparivaatteitani liikkeen valikoimasta ja kevätuutuuksista. Oon aika varma, että kisassa mukana olevat 4 muuta bloggaajaa ovat loihtineet ties mitä upeita krumeluureja nukkejen päälle, mutta mä jostain syystä päätin lähteä less is more -linjalle. Halusin jotakin keväisen värikästä ja pirteää sekä asuja, joihin sukeltaisin itse ihan sellaisinaan.

Palkaksi stailaustyöstä sain valkata muutamia vaatteita itselleni ja mm. vihreäpöksyisen nuken päällä oleva jakku lähti matkaani! Noita shortsejakin vähän harkitsin, mutta tulin siihen tulokseen, että ehkä kaikkien kannalta parempi, ettei niitä mun koivissani nähdä. :D Ainakaan toistaiseksi… Katsotaan nyt vielä. ;)

Niin ja sitten vielä tärkein eli itse kilpailu, joka suoritetaan facebookissa. Tässä linkki (http://www.facebook.com/events/319183001459769) tapahtumaan, kuvat pläjähtävät äänestettäväksenne huomenna! Jään itsekin jännityksellä odottelemaan minkälaisia ikkuinoita muut bloggaajat ovat saaneet aikaan. Mutta muistakaahan: oli ne kuinka huikeita tahansa, niin Turku voittoon! ;) No ei, kävipä kisassa miten tahansa, niin oli älyttömän kivaa päästä mukaan tähän kamppikseen!