Tervetuloa!

FOCUS ON FASHION | Muoti, Oma tyyli, Uncategorized

Uudessa osoitteessa viimein, huh! Mua jännitti, että meneekö siirto kuten pitääkin, kaatuuko koko sivu heti alkutekijöissään ja onko blogi ulkoasuineen aivan vinksinvonksin. Kaikki kuitenkin ainakin toistaiseksi nätisti mallillaan, pikkuviilailuja enää. ;) Siispä lämpimästi tervetuloa kaikille, kiva että löysitte perille!

Viime tiistaina mulla oli yksi lehtijuttumeno ja päälle päätyi vaatekaapin ihan ykköslemppariksi muodostunut mekko Mart of Chinalta. Ihan punaakin sutaisin huulille siinä toivossa, ettei tarvitsisi jutun ilmestyttyä manailla häiriintyneen naamansa edustuskelvottomuutta.

meikkis

 Mekko – Mart of China, klik! (saatu), Jakku – H&M, Vyö – Asos, Laukku – Steve Madden / Sarenza (saatu)

baggy

Söppänä vai reppana look?


Posted in Muoti, Oma tyyli, Uncategorized and tagged , by Salla.