Lauantaikarkki: Milka Oreo – maailman paras suklaa?

FOCUS ON FASHION | Ruoka, Uncategorized

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡♡♡♡♡+

Hmm, tässä se taitaa olla – maailman paras suklaalevy. Vai ootteko eri mieltä? Oreo Milkaa ei valitettavasti saa meiltä Suomesta kuin korkeintaan erikoisliikkeistä, mutta nykyään vähän joka ulkomaanreissulla tulee tätä hamstrattua. Enkä kuulemma ole ainoa.

Mun eka levyllinen oli jostain paahteisesta turistikioskista ostettu valmiiksi sulanut paketti ja vähän ihmettelin sitä maistellessani, että onkohan tää nyt sittenkään kaiken kuulemani hehkutuksen arvoista. Myöhemmin sain kuitenkin parasta ennen päiväyksensä säilyttäneitäkin levyjä haltuuni ja tajusin viimein miksi Milka Oreo on kulttimaineensa ansainnut. Niin hyvää. Niin älyttömän hyvää. Pehmeä maitosuklaa yhdistettynä maitokreemitäytteeseen sekä keksinmuruihin on kenties parasta, mitä olen suklaarintamalta koskaan suuhuni popsinut..? Ei ainakaan äkkiseltään tule mieleeni mitään tämän herkumpaa!

Kuinka moni teistä on päässyt maistelemaan Oreo Milkaa? Entä mikä olisi omasta mielestäsi maailman parasta suklaata?


Posted in Ruoka, Uncategorized and tagged by Salla.