Vadelmaiset Browniet

FOCUS ON FASHION | Ruoka, Uncategorized

Inspiraation omalle reseptilleni sain tästä ohjeesta. Muutin vähän enemmän mieleisekseni olosuhteiden pakosta (sokeri loppui kesken!!) ja silkasta kokeilunhalusta. :)

Mutta siis. En tiedä milloin viimeksi olisin leiponut jotain näin herkullista. En koskaan? Todennäköisesti vielä astetta mehevämpi lopputulos olisi saavutettu lisäämällä tuorejuustoseoksen määrä. Ens kerralla laitan tuplana! Näinkin silti aivan taivaallista. Oh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TARVITSET

Pohjaan: n. 200 g maitosuklaata, 120 g voita, 1,5 dl sokeria, 3 kpl kananmunia, 1 dl vehnäjauhoja, 2 rkl tummaa kaakaojauhetta, 1 tl vaniliinisokeria, 1 tl suolaa Kakkoskerrokseen: 200 g maustamatonta tuorejuustoa, 1 kananmunan keltuainen, 3 rkl sokeria, 1 dl vadelmahilloa, + n. 1 dl jäisiä vadelmia

TEE NÄIN

1. Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä tasaiseksi seokseksi. Anna jäähtyä sillä välin, kun vuoraat uunivuuan (omani oli 30 cm x 20 cm) foliolla ja laitat uunin kuumenemaan 200 asteeseen. 2. Lisää suklaalitkuun sokeri ja munat. Sekoita huolellisesti. 3. Viimeisenä lisää joukkoon vielä keskenään sekoitut loput kuivat aineet. 4. Ota talteen pieni kahvikupillinen ja kaada muu taikina vuokaan. 5. Aloita päällimmäisen kerroksen valmistus. Sekoita hillo, keltuainen, tuorejuusto ja sokeri sähkövatkaimella. 6. Levittele tasaisesesti pohjakerroksen päälle. 7. Huiski talteen otettu pohjataikina vadelmien kera komeuden kuorrutteeksi. 8. Paista uunissa n. 40 min. 9. Anna jäähtyä jääkaapissa yön yli ja tarjoile! ♡♡♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAISTUISKO?


Posted in Ruoka, Uncategorized and tagged by Salla.