Ihan uus ihanuus

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

No huh, mikä kotimatka Forssasta takaisin Turkuun. Ensin joudutaan kolaripaikalle medihelin ja piipaa-autojen saartamaksi, jonka jälkeen muutaman kymmenen kilometrin päässä päädytään Stuban kanssa juoksemaan umpimutaisella pellolla karanneen koiran perässä. Ei saatu koissua valitettavasti kiinni, mutta onneksi facebookin uutisvirtaan pompsahti melkein heti kotiinpäästyäni kuva samasta hauvasta reissaamassa jo löytöeläinkotiin. 

Mua tavallaan vähän hävettää, että kaltaiseni kissaihminen jauhaa rakeista about jokaisessa postauksessaan. Tai jos ei koirista, niin vähintäänkin peuroista. Ootte varmaan ihan sairaalloisen kiinnostuneita näistä? Mä koitan tällä viikolla laittaa kevätmuodin aakkosia tulemaan, niin voin taas hetken aikaa postailla hyvillä mielin nimen Focus on Fashion alle. Nyt kuitenkin sitä fashionia Bubbleroomilta / Make Waylta saamani neuleen muodossa! Tää on rakkausvaate isolla ärrällä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eikö ookkin soma?!


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.