Boomerang

Kuinka moni on kuullut vaateliikkeestä nimeltä Boomerang? Jos on mennyt ohi, niin eipä mee enää! Mä nimittäin tutustuin yhteistyön merkeissä Turun Eerikinkadulla vaikuttavaan putiikkiin ja täytyy sanoa, että ihastuin ikihyviksi. Tää brändi tulee varmasti näkymään blogin asukuvissa vielä monesti!

boomerang

Turun Hansakorttelissa sijaitseva Boomerang Store on ainoa laatuaan meillä Suomessa, mutta uumoilisin, että ennen pitkää muissakin kaupungiessa saadaan nauttia vaatemerkin antimista. Designin lisäksi myös tuotteiden ideologia on kohdillaan ja myynnissä on paljon mm. luomupuuvillaisia sekä kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja vaatteita. Kirsikkana kakun päällä vielä Boomerang Effect, joka mahdollistaa käytettyjen tuotteiden palauttamisen takaisin myymälään! 

En tiedä mitkä patalaput silmillä olen tallaillut menemään pitkin Turun katuja, mutta mä en ollut aiemmin huomannut lainkaan tätä ydinkeskustan suloisinta liikettä! Boomerang Store on kuitenkin pitänyt majaa tuossa osoitteessa jo vuoden päivät.. Siksi onkin mun mielestä hyvä kailotella liikkeestä täälläkin, jottei muillekin turkulaisille pääse käymään samaa vahinkoa! Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, ihastuttava paikka aina valloittavaa somistusta ja mukavaa henkilökuntaa myöden. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIskeekö teihin Boomerangin skandinaavinen saaristolaistyyli?

..sitä nimittäin tulossa lisää ihan tuota pikaa, kun esittelen mitä kaikkea kaappasin liikkeestä mukaani!