Lauantaikarkki: Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Ice Cream

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA♡♡♡♡-

No olihan munkin päästävä kokeilemaan Benkun & Jerryn jugujätskiuutuuksia! Tai ainakin tätä vadelmaista suklaapaloilla höystettyä versiota (pakastealtaalla bongasin myös hunajaisen pönikän). Maisteltiin yhdessä Neean kanssa lauantai-iltamme iloksi ja tultiin molemmat siihen tulokseen, että onhan tää nyt ihan törkeen hyvää. Suklaakikkareet mun makuuni ehkä aavistuksen liian suuria, mutta eipä ne silti liiemmin tunnelmaa latistaneet. Jätskin jugurttinen vivahde juuri sopivanlainen ja vadelmainen sävy piristää meininkiä. Aiemmin olen ahminut vain ihan pelkistettyjä jugujädejä, mutta nyt tuli huomattua, että marjaisa lisäelementtikin tekee ihan poikaa! Ostan ehdottomasti toistekin.

Ootteko te jo testanneet? Kertokaahan onko se hunajainenkin yhtä hyvää?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.