Lauantaikarkki: Kolmen kaverin jäätelö – Mustikka & Kardemumma

FOCUS ON FASHION | Ruoka

Uhkaavasti ollaan siirtymässä tyystin jätskilinjalle lauantaikarkkiosastolla näin kesän lähestyessä. Joka tapauksessa jädeä kehiin tänäänkin, sillä bongasin kaupasta pönikän kovasti hehkutettua kotimaista Kolmen kaverin jäätelöä ja olihan sitä viimein munkin kokeiltava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA♡♡♡♡+

Olin vähällä valita mustikka & kardemumman sijaan vadelma-valkosuklaakombon, mutta koska olin kuullut luotettavalta taholta tämän olevan suurta herkkua, päädyin lopulta mustikkapiirakan makuiseen vaihtoehtoon. Ja mustikkapiirakaltahan tämä tosiaan maistuu! Kardemumma puskee esiin (mun makuhermoilleni) ehkä aavistuksen liian voimakkaana, mutta siitäkin huolimatta ensimmäisenä huomio kiinnittyy väkisinkin raaka-aineiden laadukkuuteen. Maistuu siltä kuin purkillinen olisi valmistettu juuri minua varten, eikä massatuotantona liukuhihnalla. Mustikat ovatkin tietolähteideni mukaan poimittu suoraan suomalaisten metsien uumenista ja kaikki 3:n kaverin tuotteet tehdään puhtaasti käsityönä. Mikään esanssi tai muu tekotilpehööri ei maistu tässä jätskissä alkuunkaan, vaan maut ovat niin aitoja kuin vain olla voi. Mitä enemmän tätä mutustelen, sitä enemmän alan lämmettä. Voisin kuvitella olevan herkullista esimerkiksi pannarin kanssa nautittuna, vaikka uppoaa toki sellaisenaankin! Seuraavaksi aion testata Mustaherukka & Appelsiini -vaihtoehtoa – pakko olla hyvää, kun taso on näin kova!

Ootteko te kokeilleet kolmen kaverin jäätelöitä? Mikä maku on paras?


Posted in Ruoka and tagged by Salla.