Nopsa kenkävinkki!

Kuinka moni kuuntelee Radio Aaltoa? Ainakin meikäläisen vakkarikanava autoa ajellessa. Sitä kuunnellessa onkin saattanut jo tulla selväksi, mistä mun kenkäsuosikkejani löytää! Keräsin nimittäin yhteistyökumppanini Crocsin sivuille pienen kattauksen lempparipopojani. Pitsiset espardillot ovat olleet tämän kesän käytetyimmät – mukavien Stretch sole -baltsujen ohella! Sadepäivänä pujotan jalkaani vadelmanpunaiset kumpparit ja veneilemään lähtiessäni kirkkaanpunaiset lipsuttimet. Juhlavampaan tarpeeseen kiilakorkkarit ovat passelit, kun taas lenkkipolulla tallaavat Retro-tennarit. Käykäähän kurkkaamassa koko kompanja täällä: http://www.crocs.fi/blogs/salla,fi_FI,sc.html! Aleprosenteissa ei ole säästelty! ;)20140623_Sallan_suosikit_800x765


Posted in Kengät, Muoti, Shoppailu & löydöt, Uncategorized and tagged , by Salla.