Näitä ilman en pärjäisi

Meikkipussini sisältö vaihtelee tasaiseen tahtiin, mutta muutama kestosuosikki sieltäkin löytyy! Ei nimittäin tulisi kuuloonkaan, että enää eläisin ilman tätä nelikkoa:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Body Shopin E-vitamiinivoide. Olen käyttänyt tätä rasvaa jo lähemmäs 10 vuotta, enkä toiseen vaihda. Joskus saatan kausiluontoisesti testailla muitakin tai käyttää esimerkiksi yövoiteena jotakin vähän fiinimpää, mutta toistaiseksi en ole mitään tämän parempaa löytänyt. Sopii käytettäväksi myös meikinalusvoiteena ja siitä erittäin iso plussa!

Luovuin lopullisesti tekoripsistä vasta tammikuussa ja sen jälkeen oli pakko saada jotakin todella tuuheuttavaa kamaa silmäkarvojen peitteeksi. Lorealin Mega Volume Collagene -maskara todellakin on jytyä tavaraa ja eräs kauneudenhoidon ammattilainen jopa luuli ripsiäni feikeiksi, mistä olin loukkaantuneen sijaan todella otettu (okei okei, kuitenkin halusi vaan imarrella, mutta silti…..)

 Lumenen CC-voide. Perinteiset meikkivoiteet ovat menettäneet merkityksensä tämän tuotteen tavattuani. Läpi vuoden lätkin tätä naamaani ja koen, että koostumus on yhtä aikaa sekä sopivan peittävä että kevyt. Näin kesäisin läträän CC:n joukkoon vielä vähän Lumenen Honey Glow -heleyttäjää, jotta lopputulos on mahdollisimman naturelli ja hehkuva.

 Lumenen hohdeaurinkopuuteri (arctic sun) – tämä on uusin tulokas vakkarikalustossani! Vuoden 2010 blogimatkalta Berliinistä löysin jostain halpamarketista niin käsittämättömän hyvää aurinkopuuteria, että olin kirota Jonnan alimpaan helvettiin, kun aikoinaan hajoitti kyseisestä purnukasta viimeisetkin rippeet vessan lattialle. Sen koommin en ole mitään vastaavaa aurinkopuuterirakkautta kokenut, kunnes kohtasin tämän Arktisen auringon!

Mitä kestosuosikkeja sun meikkipussistasi löytyy? Vaihdetaan kokemuksia, jotta huipputuotteet eivät jää testaamatta!

Lumenen tuotteet blogin kautta saatuja.


Posted in Kauneus, Meikkaus & kosmetiikka, Uncategorized and tagged , by Salla.