Kosmetiikkakuulumisia

Yves Rocher lähetti mulle joku aika sitten ihania kesäjuttuja kokeiluun ja ajattelin esitellä nuo putelit ja purnukat teille pienillä kuvakuulumisilla höysettynä. Vaikka eipä tässä nyt oo ihmeempiä tapahtunut. Ulkona hengailuun ja minipituiseen mökkireissuun on viime päivien tapahtumat tainneet tiivistyä. Kauheaa ajatella, että enää kuukausi kesää jäljellä!

Lauantaina laiturin nokassa (Precious dry oil)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehkuva Monoi de Tahiti -kuivaöljy on takuulla paras keksintö aikoihin! Letkeä koostumus ja kimmeltävät kultahippuset tekevät säärille ihmeitä. Jatkossa ei tuu kesää ilman tätä! Papukaijamerkki vielä ihanasta tuoksusta ja siitä, että tuotetta voi sivellä myös hiuksille!

Sunnuntaina savusaunan jälkeen (Moment de Bonheur L’Eau de Toilette)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMoment de Bonheur on raikas, puhdas, miellyttävä tuoksu. Hitusen omenainen. Rosa centifolian uute ja setripuu myös menossa mukana! Jos pitäisi keksiä vastakohta hajulle tunkkainen – lykkäisin tämän nenän eteen! Uusi tuoksu olikin itse asiassa tosi hyvä lisä meikäläisen kosmetiikkakaappiin, sillä hajuvesirintamalla ei ole mennyt vähään aikaan järin hyvin. 

Hellepäivän herkkuhetki (Rose Cocktail -kynsilakka)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä pehmeän punainen kynsilakka on siitä kiva, että sitä ei tarvitse valella useaa kerrosta päällekkäin miellyttävän lopputuloksen saadakseen. Lisäksi lakka kuivuu todella nopeasti, mikä on kaltaistani huithapelia ajatellen hieno piirre. Kuvassa väri on tuollainen aika perinteisen oloinen, mutta todellisuudessa sävyssä on kevyt vadelmainen vivahde. Tässä tuotekuvassa aito väri näkyy paremmin!

Reissukassissa mukana (Exfoliating Shower Gel)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vadelmantuoksuinen suihkugeeli sisältää pienen pieniä, luonnollista raaka-aineista valmistettuja, rakeita, joten tuotteella on myös kuoriva vaikutus. Geeli on kuitenkin riittävän hellävarainen käytettäväksi päivittäin ja hyvä niin, sillä tätä mielellään suihkussa nuuskuttelee!

Keskiviikkona kahvilla (Sheer botanical lipsticks)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sävyt: Tangerine & Rose Vif. Hoitavat huulipunat ovat väritykseltään mun piirteilleni juuri sopivan pehmeitä. Etenkin tuota korallista Tangerine -punaa on tullut käytettyä todella ahkerasti. Pirtsakampi pinkkiin taittava Rose Vif taasen löytää tiensä huulille aina kun jaksan laittautua vähän ponnaria paremmin!

Ootteko te kokeilleet näitä?


Posted in Kauneus, Meikkaus & kosmetiikka, Uncategorized and tagged by Salla.