Marraskuu

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Ei mee enää kauaa, kun tämäkin vuosi on taputeltuna ja purkissa. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä hurjempaa vauhtia kalenteri kuluu loppuun – tammikuusta ei nimittäin tunnu olevan järin pitkäkään aika. Tällä menolla kiikkustuolivuodet alkaa olla ihan kulman takana! Vaikka toisaalta tuntuu, että henkisesti olen mummoutunut jo ajat sitten. Rauhallinen arki on nykyään parasta mitä tiedän! Ennen janosin tekemistä ja actionia elämääni jatkuvalla syötöllä, eikä aloillaan oleminen ollut jutuista lempparein, kun taas tänä päivänä mua on todella vaikea saada tylsistymään. Huomattavasti parempi näin päin. Olisinpa vaan saavuttanut tämän mielentilan jo paljon, paljon aiemmin!

image

Takki – H&M / Nilkkurit – Bubbleroom / Mekko – Max Studio / Laukku – Sonia Ricci

image

Olen pannut merkille, että aiemmin myös mun pukeutumiseni on ollut paljon poukkoilevampaa, kuin mitä tänään. Sen voi huomata esimerkiksi tuosta armottomasta asustejumittamisesta, jota tykkään harjoittaa. Vai milloin viimeksi ootte bonganneet multa jotkut toiset kengät? Oikeesti pitäisi kaivaa loputkin talvipopoista eteiseen sekä heivata samalla reissulla vuodenaikaan sopimattomat baltsut ja kumppanit varaston perukoille. Menee taas tovi, kun niitä voi alkaa kaipailla!

Mutta mitä sanotte asusta: söppänää vai reppanaa?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.