Pipo päässä pakkasella (arvonta)

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Perjantain ja lauantain välisenä yönä myrskysi niin, että pihakalusteita sai keräillä nurmikolta ja kukkapurkkeja etsiskellä naapureiden pusikoista. Sunnuntaiaamuna sen sijaan maassa oli valkea peite ja pakkastakin ilmassa. Säiden jumalilla on ilmeisesti joku eipäs-juupas-leikki meneillään. Mä voisin mieluusti vielä tämän tammikuun viettää lumisissa maisemissa ja ottaa ne rankkasateet ynnä muut kevään tuloa edistävät meningit vasta helmi-maaliskuussa. Mulla nimittäin on jotakin uutta ja lämpöistä talviulkoilua varten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMitäpä tykkäätte myssystäni? Itse pidän oikein kovasti, sillä söpön ulkomuodon lisäksi piponi on jonkun Pöytyäläisen mummun kutimien tulosta ja vieläpä 100%:sta suomalaista lampaanvillaa. Jos tahtoisin, niin voisin halutessani jopa jäljittää sekä mummun että lampaan, joille kuuluu kunnia juuri tästä minun myssystäni. Aika huikeaa, vai mitä?

Pipon sain muutamia viikkoja sitten Myssyfarmilta lahjaksi. Sain myös -20% aleen oikeuttavan koodin jaettavakseni teille (alennuskoodi on FOF20 ja voimassa 19.1. saakka – myssykauppaan pääset tästä) sekä tilaisuuden järjestää myssyarvonnan! Vapaavalintaisen myssyn voikin voittaa kommentoimalla tätä postausta 11.1.2014 mennessä! Muista kirjata kommenttilomakkeeseen myös sähköpostiosoitteesi.

Kerro millainen myssy olisi eniten sun mieleesi?


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.