Viime päivinä oon..

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

image

..ollut yllättynyt siitä, kuinka kivuttomasti tämä (jo 12 päivää kestänyt!) tammikuu on sujunut! Aletaan kohta olla voiton puolella!

..ärsyyntynyt ”kannattaa”-ihmisistä. Siis niistä tyypeistä, jotka kertovat jotain ihan itsestäänselviä asioita tai ratkaisuja toisten kokemiin ongelmatilanteisiin. En voi olla huokailematta tuskastuneesti, kun nämä tosielämän Sherlockit ja Einsteinit päästelevät ”ennenkuulumattomia” ideoitaan ilmoille.

..leikitellyt ajatuksella, että entä jos tämä tämän hetkinen elämäni onkin unta ja herään kohta jonain ihan toisena tyyppinä. Lapsena olin varma, että ihmisen kuoltua tapahtuu juuri näin!

kevättrenssi

..ravannut jatkuvasti Asoksen sivuilla kuikuilemassa viikonloppuna tilaamaani superihanaa kevättrenssiä – viimeistä piirtoa myöden täydellinen takki! En malta odottaa, että saan tuon luokseni.

..kikatellut Stuban uusille rutiineille. Yhtenä päivänä lenkille lähtiessämme hän nappasi kotipihalta pallon suuhunsa ja kuskasi kauas meidän kepinheittelymestoille saakka. Sinne jätti jemmaan ja kaivaa yhä uudestaan käyttöön aina tilaisuuden tullen. Neropatti kuten äitinsäkin!

..laskeskellut, että lompakostani on huvennut aika pelottavia summia kirjaston varausmaksuihin. Mulla ei ole varmaan ikinä, edes lapsena, ollut näin monta kirjaa yhtäaikaisesti lainassa. Oppari edistynee siis!

image

..arponut Myssyfarmin pipokisalle voittajan! Tällä kertaa onni suosi nimimerkkiä Ulvis (sähköpostilaatikossasi odottaa meili minulta :))! Alennuskoodi FOF20 on muuten voimassa vielä viikon ja oikeuttaa -20 prosentin aleen Myssyfarmin verkkokaupassa!

..kuullut ensimmäistä kertaa sanan springstomaanikko ja päättelyt heti, että sen on pakko koskea mua ja kaltaisiani keväthulluja ihmisiä. No eipä koskenut.

..tuulettanut Salkkareiden paluulle ja nauraa kikattanut Mariannan kulissien kaatumiselle. Myös Lassen pokailuyritykset saavat hymyn huulille!

mansikkasmoothie

..sen sijaan pyöritellyt silmiäni uusille ohjelmaformaateille. On ensitreffejä alttarilla ja parisuhteen ranttaliksi laittamista viettelysten saarella. Kuka näihin edes kehtaa hakea mukaan? Ilmeisesti hälyttävän moni.

..syönyt eilen leivottua nutella-banaanikakkua niin sairaalloisesti, että alan ymmärtää ihmisiä, jotka eivät tunne käsitettä kohtuus. Mulle on yleensä aina riittänyt kakuista, karkeista, jätskeistä ja muista jälkkäreistä suhteellisen normaali annoskoko, mutta tästä herkusta en kerta kaikkiaan saa tarpeekseni! 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.