Butik Beauty

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Blogin pitkäaikaisimmat lukijat varmaan muistavatkin vielä Kiian, jolla kävin aikoinaan ahkerasti ripsipidennyksiä laitattamassa. Jossain vaiheessa päätin kuitenkin jatkaa omilla karvoillani, eikä tullut nähtyä lempparikosmetologianikaan sen koommin. Sillä välin Kiia oli kuitenkin ryhtynyt yrittäjäksi ja toimii nykyään kosmetologina Butik Beautyssa, joka sijaitsee Brahenkadulla parturi-kampaamo Butik Turun kainalossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin viikonloppuna yhteistyön merkeissä katsastamassa paikan ja sain siinä samalla aivan mielettömän kasvohoidon itselleni. Tämä lärvi olikin pahasti hoidon tarpeessa, sillä leuassa oli jo useamman viikon viihtynyt läjä epäpuhtauksia samalla kun muu iho oli kovin, kovin pintakuivana. Mulle tosiaan tehtiin hellävarainen Schrammek Green Peel® Fresh up -yrttihoito, joka kirkasti ja virkisti ihoani oikein urakalla. Vakuutan, että paras kasvohoito, joka mulle on koskaan tehty! Rentouttavan fiiliksen lisäksi muistoksi sai myös näkyviä tuloksia.

butikbeautyåbo

Olen edeltävinä kuukausina valitellut useammallekin vastaantulijalle sitä, kuinka ihoni on jotenkin harmaa ja elottoman oloinen. Etenkin poskien iho on ollut kulahtaneessa kondiksessa ja ihan mummoutuneen näköinen. Vaan eipäs olekaan enää – varmaan viimeksi 16-vuotiaana ollut näin siloposkinen fiilis! Fresh up -hoidon sanotaan olevan ihanteellinen esimerkiksi ennen juhlia ja ymmärrän täysin miksi. Vielä tänäänkin löysin itseni peilin edestä silittelemästä aivan uudentuntuista naamatauluani.

Mikäli kelpaisi sullekin, niin kannattaa jemmata seuraava vinkki korvan taakse: kaikki Kiian hoidot helmikuun loppuun saakka -15% alella blogini lukijoille! Mainitse aikaa varatessa Sallan blogitarjous (netissä varaillessa voit raapustaa tiedon viestikenttään) ja saat edullisemman hemmotteluhetken itsellesi. Valikoimasta löytyy vaikka mitä aina sokeroinnista ripsipidennyksiin, pedikyyreihin, manikyyreihin ja vartalohoitoihin. Täällä hoitovalikoima kokonaisuudessaan! Suosittelen erityisen lämpimästi. 


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.