Lauantaikarkki: Lindt Fresh Lemon Chocolate

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡+

Tänään olen herkutellut Lindtin raikkaalla sitruunakreemitäytteisellä maitosuklaalla! Pakkauksessa kehotetaan tuuppaamaan levy jääkaappin, jotta maut nousevat paremmin esiin ja minähän tein työtä käskettyä. Maistoin kuitenkin huoneenlämpöisenäkin yhden palan ja tuntuma oli kuin olikin aivan eri kuin muutaman tunnin kuluttua viileämpää suklaata mutustellessa. Näin on kyllä ihan joka suklaan kohdalla, mutta ehkä tämän kanssa eron huomasi erityisen hyvin. Suklaan sitruunakreemi ei ole mitään laihaa pesuainepulverin makuista tahnaa, vaan kirpeys puskee esiin oikein kunnolla! Sitruuna maistuu sitruunalta, eikä halvalta jäljitelmältä. Ja itse maitosuklaahan on tuttuun Lindtmäiseen tapaan mielettömän hyvää. Tämä tuote sopii parhaiten muutaman palan nautiskelijalle ja kirpeiden makujen ystävälle. Mä tykkäsin erittäin paljon, vaikkei ehkä ihan top-listalle saakka yltänytkään!

Mikä Lindtin suklaalevyistä on sun suosikkiasi? Entä ootko maistanut tätä?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.