My Boogie Shoes

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Tammikuisista alennusmyynneistä tuli tosiaan ostettua vaikka mitä uutta vaatekaappiin. Myös kenkäpuoli sai täydennystä kahden parin verran. DKNY:n punaiset ballerinat esittelinkin jo täällä, mutta nyt vilautusvuoron saa Conversen kimalletennarit! Joskaan tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun kyseiset popot blogissani näkyvät. Jo viime vuoden toukokuussa julistin, kuinka kovaa nämä kaunokaiset saavatkaan sydämeni pamppailemaan. 

Törmättyäni alkuvuodesta karkkivärisiin söpöläisiin Sarenzan aleosastolla en enää voinut vastustaa kiusausta, vaan laitoin tilauksen menemään!

image

♡ Converse All Star Dainty Sparkle 

Livenä kengät ovat aavistuksen tummempaa sävyä kuin tuotekuvissa, mutta kuitenkin ihanan haaleat. Voisin kuvitella, että hitusen kulahtaneina ja reissussa rähjääntyinenä vieläkin söpömmät! Yksi juttu mua kuitenkin brännäreissä kevättennareissani riepoo ja kovaa – nimittäin aevan liian pitkät nauhat. Missähän myytäisiin lyhempiä versioita? Pakkohan nuo on vaihdattaa!

Mitä mieltä te olette säihkyvistä Converseista?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.