Vadelmainen chia-onnistuminen!

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Haukuin joku aika sitten chia-vanukkaat ja muut sammakonkutukotkotukset suunnilleen alimpaan maanrakoon, mutta voisin ainakin jossain määrin perua puheeni. Sain nimittäin aikaiseksi aivan tajuttoman herkullisen aamiaisen chian siemenistä, pakastevadelmista ja jugurtista. Ehkä steviallakin oli osuutta asiaan, mutta huh, miten hyvää! Kaukana niistä puistattavista mönjistä, joita kuun alussa pakertelin. Toisaalta aitojen marjojen kera taitaa maistua tiskirättikin hyvältä. ;)

image image

  • n. 200-250 grammaa pakastevadelmia
  • n. 1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
  • 3,5 rkl chian siemeniä
  • steviaa
  • pensasmustikoita

Tee näin: Keitä vadelmat kattilassa lötköiksi ja anna jäähtyä. Sekoita siemenet, jugurtti, stevia ja vadelmalitku blenderissä – kaada seos tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Nauti pensasmustikoiden kera!

Aivan tosi, tosi namia ja ilmeisesti ihan terveellistäkin vielä! Suosittelen kaikille surkeista chia-vanukkaista traumatisoituneille sekä muille makuhermot omaaville!


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.