Tänään oon..

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

mumuakk

..aloittanut päiväni suuntaamalla Butik Beautyyn ripsien ja kulmien värjäyshommiin. Harmi, ettei omista räpellyksistäni kaupan värien kanssa tule ikinä samantasoista jälkeä!

.. saanut kokonaiset kolme päivää kestäneen intensiivisen tietokoneen näpyttelyn vihdoin päätökseen. Kirjallisia koulujuttuja jäljellä enää se yksi ja ainut! AAAAAAH! Mikä mieletön tunne!

..tajunnut tuulettelun lomassa, että puurtaminen jatkuu vielä tänäänkin opparitreffeillä Neaan kanssa.

..todennut, että pakko ehkä ottaa pakastimesta Ben ja Jerry seuraksemme tuskanhikiseen illanviettoon. Mulla nimittäin on uutta kanelipullajädeä tuolla jemmassa ja sen nauttiminen saattaisi piristää!

image

..käynyt kiertelemässä kirppiksiä Betsyn kanssa, ja turhautunut sekä ihmisten yliampuvasta hinnoittelupolitiikasta että ilmaiskaman epätoivoisesta kaupittelusta. 

..onnistunut silti nappaamaan itselleni vaaleanpunaisen mölkyn ja tosi kivan nahkalaukun!

..huomannut, että jalkapalloilija David Luiz on suora kopio Simpsoneiden Sideshow Bobista. Hieman googlailtuani paljastui, etten olekaan ensimmäinen tämän marjaparin hoksannut!

..seonnut mekko-gatesta! Tuun vielä hulluksi, jos noita kuvia kauan katselen. Itse näen mekon valkokultaisena, mutta yhdellä tuijottelukerralla se olikin muuttunut siniruskeaksi! Mun aivot ei ehkä kestä tätä.

image

..tuuminut, miten terpeuttista onkaan soittaa äidille ja itkeä suoraa kurkkua vartin verran. Heti tuli parempi mieli! Kuinkakohan vanhaksi saakka tätä voi harrastaa olematta säälittävä? Tai ehkä tämä on sitä jo.

..kironnut, että sen ainoan kerran elämässäni, kun väritulostinta kaipaisin, ovat kirjastonkin printterit sökönä ja epäkunnossa. Äää! 

..pukeutunut näiden kuvien tamineisiin. Pitkä neuletakki on synttärilahja siskolta (Lindex), housut Dr. Denimin, t-paita Nellystä, kello GULin (saatu) ja tennarit Conversen.

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.