Lauantaikarkki: Ben & Jerry’s Cinnamon Buns

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

image

♡-

Ensireaktio: oho, yllättävän hyvää! Oikeastaan todella hyvää! Olin etukäteen lähes varma, että tämä saattaa olla aika plaah-juttu, mutta päätin ostaa kokeiluun kuitenkin. Loistava päätös! Maku on ihanan pehmoinen, eikä ollenkaan liian mausteinen. Karamellikermajäätelö, kanelikastike ja kanelipullataikinan palaset tekevät kokonaisuudesta kerrassaan hurmaavan. Toisaalta vedin oman annokseni ihan hullun nälkäisenä, joten silläkin saattoi olla vaikutusta kokemukseen. Sanoisin, että joka tapauksessa herkullisempaa kuin Kolmen kaverin korvapuustijäde ja se on jo paljon se, sillä pidin kyllä Kolmen kaiffarinkin versiosta kovasti. En tiedä mikä kanelifiksaatio mulla on meneillään, mutta kyseinen mauste tuntuu maistuvan ihan joka paikaissa. Niin jälkkäreissä, puuroissa kuin suolaisissakin ruuissa. Ihme juttu, nuorempana en välittänyt oikeastaan ollenkaan!

Kuinka moni teistä on ehtinyt jo kokeilla Benin ja Jerryn Cinnamon Bunsia?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.