#superrolemodel (lahjakorttiarvonta & tilaisuus osallistua vip-iltaan)

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Lindexin kevät suorastaan pursuilee kaikkia ihanan sallamaisia juttuja ja siksi onkin mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä #superrolemodel -kampanjan tiimoilta! Meillä Turun Hansassa järjestetään 17.3. VIP-ilta (klo 18-20), jossa toivoisin tapaavani sankoin joukoin myös blogini lukijoita. Kutsuja tapahtumaan on kuitenkin rajoitettu määrä ja niiden arvontaan voi osallistua tämän linkin kautta! Tilaisuudessa on illan aikana -20 % ale ja myynnistä lahjoitetaan 10% Water Aidille. Jaossa myös goodie bagit sekä tarjolla pientä purtavaa.

Itse tosiaan olen 17.3. paikalla ihastelemassa uutta uljasta mallistoa ja olenkin vähän jo ennakkoon kurkkinut, mitä tuleman pitää. Voi jukra, että tykkään!

superlindex

Haalarit, trendikkäät kuosit ja vaaleat sävyt nousevat vahvasti esille. Värit ovat pitkälti maanläheisiä ja materiaalit kevyitä. Pakko saada -listalle humpsahti samantien ainakin alla olevan kollaasiin kuvioitu hapsuhuitula, etnoprinttiset shortsit sekä Liya Kebeden päällä näkyvä, olkapäät paljaiksi jättävä, valkoinen pusero. En malttaisi millään odottaa, että pääsen sovittelemaan!

lindexlempparitsuperrolemodel

Ainiin ja hei, kiinnostaisiko lahjakortit Lindexille? Jaossa mulla olisi kolme kappaletta moisia: 1 x 150 € / 1 x 100€ / 1 x 50€! Osallistua voit kommentoimalla tätä postausta. Kerro mikä esittelemistäni vaatteista nousi omaksi suosikiksesi? Muista kirjata kommenttilomakkeeseen sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan yhteyden voiton osuessa kohdalle. Aikaa osallistua 11.3.2015 saakka!

(voittaja voi halutessaan myös noutaa lahjakortin suoraan minulta 17.3. ja saa samalla automaattisesti kutsun Hansan vip-iltaan)


Posted in Yleinen and tagged , , , by Salla.