I’M SORRY FOR THE THINGS I SAID WHEN IT WAS WINTER

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kevätsekoiluni ei ole laantunut vielä tänäänkään ja löysinkin itseni iltapäivällä ojanpenkasta videokuvaamasta eloon herännyttä muurahaispesää….. On tämä vaan joka vuosi yhtä ihmeellinen juttu, vaikka kuinka vanhaksi eläisi! Tuntuu, että koko persoonallisuutenikin muuttuu aina kevään tullen ja ehdottomasti parempaan suuntaan. Kaikki skeptisyys ja pessimistisyys kaikkoaa kuin tuhka tuuleen!

Kuin tuhka tulleen on myös kadonnut pipot, paksut lapaset ja muut ällöt talvivermeet! Ehkä niitä ei vielä varaston perukoille kannata heittää, mutta elättelen toiveita, että kaipaisin moisia seuraavan kerran vasta marraskuussa. Kyllä mä ulkoillessa vielä paksumpaa takkia käytän, mutta eiliselle kaupunkipyrähdykselle riitti ihan hyvin pelkkä trenssi. Asukuvista suurkiitos Betsylle!

imageimageimageimage

Takki – Asos, Laukku – Pertti Palmroth / 2nd hand, Neule – Cubus, Housut – Dr Denim, Aurinkolasit – Pöllöt (saatu), Kello – GUL (saatu), Kengät – Converse

Mitäs tykkäätte: söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.