Lauantaikarkki: Ben & Jerry´s Utter Peanut Butter Clutter

FOCUS ON FASHION | Yleinen

imageimage

Uulalaa, mikä uutuus! Maapähkinäjäätelö ja maapähkinävoikeksit muodostavat kyllä aikamoisen lyömättömän kombon. Parasta oli ehkä se, että keksimurujen joukossa maistui myös aavistus suolaisuutta ja ah, se kuuluisa voi. Voisin melkein mennä sanomaan, että tämä saattaa hyvinkin olla kaikkien aikojen suosikkini Benkun ja Jerryn tuotoksista (täpärästi kakkosena Frozen Yogurt Raspberry Chocolatey Chunk). Makumaailma oli sopivan pehmeä, muttei kuitenkaan mikään mielikuvitukseton lussukka. Kymmenen bongoa ja papukaijamerkki! Voin siis suositella! Cittarissa oli muuten ainakin tänään kaikki B&J-jätskit tarjouksessa, joten rynnätkääpä sinne, jos normaalihinta kirpaisee.

Kuka muu on jo ehtinyt maistella tätä?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.