Tää on parasta just nyt

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Parasta just nyt -haaste putkahti luokseni sekä Reetan että Jonnan tontilta ja päätinpä vastata siihen saman tien. Eli kymmenen parasta juttua just nyt:

parastajustnyt

♥ Olennaisin ensin: vappuun on enää suunnilleen kuukausi aikaa! En niinkään odota itse vapun juhlintaa, vaan sitä, että mun itse räätälöityjen vuodenaikojen mukaan silloin alkaa kesä!

♥ The Outnetistä tilattu Dagmarin mekko saapui luokseni ja on viimeistä piirtoa myöden täydellinen. Parinsadan kolttu viidelläkympillä: ei huono diili. Täytyy vielä yrittää napsaista kunnon asukuvat uudesta lempparimekostani!

♥ Viikonloppuna mulla on treffit erään neljä viikkoa vanhan poitsun kanssa. En malta odottaa, että pääsen lääppimään pikkuista kullanmurua!

♥ Vaatekaapin inventaario. Kirpparille on loppuviikosta lähdössä iso kuorma vaatteita ja kaikki turha saa lähteä garderoobistani huitsinnevadaan!

♥ Universumin tapa järjestää asiat ennen pitkää kuntoon, ja se, että kaikella on tarkoituksensa. Näihin mä luotan.

♥ Uusi koukutus ruokapöydässä: lehtikaalirisotto!

♥ Kesärenkaat autossa! Toivottavasti ei turhan ajoissa..

♥ Se, että tietokoneella hengailuni on vähentynyt huomattavasti. Vaikka toisaalta tuntuu, että olen ihan pihalla, jos en joka ilta roikukaan yömyöhään netin syövereissä selailemassa blogeja ja uutisia.

♥ Aamulenkit auringonnousun aikaan. Tiedostan, että musta on kovaa vauhtia tulossa entistäkin kovempi mummo.

♥ Se kun tietää, mitä tahtoo. Mulle henkilökohtaisesti aika harvinaislaatuinen tuntemus – aina jahkailemassa ja empimässä.

Haastan Emman, Jannin ja Neean!


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.