Muutto Forssaan

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Nyt kun koulu alkaa olla taputeltuna, alkaa oma tulevaisuutenikin hahmottua paremmin. Muutamia siirtoliikkeitä onkin jo tehty, sillä kesäkuussa edessä on muutto omaan lapsuudenkotiini Forssaan! Vanhempieni oli alunperin tarkoitus myydä talo ja hankkia pienempi boxi tilalle, mutta ilmaistuani jyrkän vastalauseeni, päädyttiin siihen ratkaisuun, että mikäli tahdon säilyttää rakkaan ensikotini, on minun muutettava siihen itse. Siitä se ajatus sitten lähti.. Olen toki viihtynyt Turussa mielettömän hyvin, mutta niinhän sitä sanotaan, että nainen voi lähteä Forssasta, mutta Forssa ei lähde naisesta. Veri vetää kotikonnuille päin!

Ihan mahtavaa päästä asuttamaan omin nokkineni kokonaista taloa. Tilaa on sitten myöhemmin kunnolla myös mahdolliselle jälkikasvulle sekä yhdelle uudellekin jutulle. Eräs toinenkin pitkäaikainen haave nimittäin toteutuu samalla, sillä olen juuri ostanut itselleni hevosen! Ihkaoikean hepan! Voitteko kuvitella?! Eikä kyseessä olekaan ihan mikä tahansa polle, vaan valkea ratsu (mustilla pilkuilla, mutta kuitenkin)! Minähän en siis varsinaisesti edes tiedä hevosista juuri mitään – mitä nyt nuorempana tuli joskus käytyä talleilla ja ratsastettua. Uskon kuitenkin, että kokemus opettaa paremmin kuin mikään. Tarkoitus olisi aloittaa myös raviharrastus muutakin kuin veikkaajan roolissa! Pilvenmäki ja Toto 65, here we come!

Hevoseen sijoittaminen verotti henkilökohtaista talouttani sen verran paljon, että päätin myydä oman autoni. Onneksi rahalla saa ja traktorilla pääsee! Nimittäin jatkossa autokeitaanrinksat hoidetaan Zetorin kyydissä. Näen jo sieluni silmin, kun jyvät vaan lentelevät farkkuhaalareideni taskuista ja hevonlanta tuoksuu saappaissa!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.