FASHION STOCK SALES & PRIVATE SHOPPING

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Onko ensi viikonlopun suunnitelmat lukittuna? Mikäli ei, niin kannattaa pistää seuraava vinkki korvan taakse: 24.-25.4.2015 järjestetään Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla legendaariset Fashion Stock Salesit! Tapahtumassa on myynnissä niin mielettömien suomalaisbrändien tuotteita niin mielettömillä alennuksilla, että harmittaa ihan kunnolla, etten itse apajille pääse! Jonkin verran (okei, aika paljon) kuitenkin lohdutti Balmuirin upeat huivit, jotka sain Bellablogien yhteistyökampanjan myötä kaulanrimpulaani sulostuttamaan.

Olenkin tässä kuukausikaupalla etsinyt Asoksen trenssin kaveriksi uutta huivia, joka sopisi takin sävyyn. Balmuirilta löytyi oiva kandidaatti värissä light taupe. Huivi on materiaaliltaan 70 % pellavaa sekä 30 % silkkiä – todella kevyt ja pehmeä! Pinta tuntuu myös sen verran liukkaalta, ettei välttämättä / toivottavasti ime heti itseensä kaikkea meikkivoidetta pakkeloidusta naamataulustani. Se kun tuntuu monesti olevan vaaleiden huivien suurin ongelma. Aion kyllä muutenkin varjella tätä kaunotarta erityisen huolella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mekko – Dagmar, Laukku – Pertti Palmroth (2ndhand), Takki – Asos, Aurinkolasit – Tiger of Sweden, Huivi – Balmuir

Balmuirin tuotteet ovat edustettuna myös Fashion Stock Sales -tapahtumassa ja suosittelenkin lämpimästi tutustumaan kyseiseen brändiin. Mä ainakin olen ihan myyty!

Ja hei yksi huippujuttu olisi nyt tarjolla kolmelle teistä! Sain kunnian arpoa vip-lippuja, joiden avittamana pääsee shoppailemaan parhaat päältä ennen kuin koko kansa ryntää laittamaan ranttaliksi (ovet aukeavat perjantaina klo 11, vip-shoppailu klo 10:30). Kommentoimalla tätä postausta toimivan meiliosoitteen kera olet mukana arvonnassa! Aikaa osallistua 21.4. saakka.

FASHION STOCK SALES

PE 24.4. (11-19) & LA 25.4.2015 (10-18) / VANHA YLIOPPILASTALO (HKI)


Posted in Yleinen and tagged , , by Salla.