Viime päivinä oon..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..ihmetellyt miksi tosi monet ihmiset hokevat tässä vaiheessa vuotta, että ”jee, kevät tulee”. Eiköhän se ajanjakso ala kohta olla jo takanapäin?

..miettinyt, että tarkoittaakohan opinnäytetyön kansituslupa läpi menemistä? En uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa!

..fiilistellyt sitä, että joka tapauksessa mulla on enää yksi ainokainen koulupäivä jäljellä, jes!

image

..linnoittautunut iltaisin sohvalle jääkiekon mm-kisojen ääreen. Ah, melkein parempaa kuin Salkkarit.

..muistanut taas, kuinka typerää onkaan, että esimerkiksi liigapelit ja jalkapallo-ottelut on siirretty maksullisten kanavien taakse. Samaan aikaan tietysti vikistään lasten lisääntyneestä ylipainosta ja liikkumattomuudesta. Itseäni ei sinänsä yllätä. Ne telkkarin hokisankarit ja futiskunkut kun ovat juuri niitä tyyppejä, jotka motivoivat pikkuihmisiä urheilun pariin.

..ihastellut silmät pyöreinä kukkaan puhjenneita kirsikkapuita. Onkohan koko maailmassa mitään kauniimpaa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..nauranut vedet silmissä Stuban kynsienleikkuuilmeelle. Irvistelee tooosi pelottavasti ja uhkailee purevansa, vaikka tietää itsekin olevansa ihan liian nynny mihinkään raatelupuuhiin.

..masistellut sitä, että How old do I look -sovellus heittää lähes joka kuvassa iäkseni 27 vuotta. 

..arvuutellut kumpikohan on surullisempaa: tuon ikätestin tulokset vai se, että Myheritagen lookalike-mittarissa saan aina kaksoisolennokseni Owen Wilsonin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..kärsinyt inhottavasta niskahartiajumista ja päänsärystä nukuttuani yhden yön ihan totaalisen vinkuralla. Pitäisi varmaan varata aika hierojalle!

..lainannut kirjastosta The Secretin. Mitä veikkaatte, tuleeko musta sen lukemisen jälkeen kiitollisuutta hehkuttava hihhuli vai entistä kyynisempi hapannaama?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.