Åbolove

FOCUS ON FASHION | Yleinen

2sp

Takki – Asos, Pusero – Lindex (saatu), Farkut – Zara, Kengät – Zara

Viikonloppuna tuli taas pistettyä merkille, kuinka upeaan kaupunkiin sitä onkaan tullut aikoinaan muutettua. Etenkin kesäisin Turku on ihan yliveto. Jokiranta täyttyy hilpeistä ihmisistä ja on mielin määrin tapahtumia, jonne suunnata. Tänä viikoloppuna testasin ekaa kertaa Turkuun saapuneen Street Food Carnivalin, joka oli positiivinen yllätys siitäkin huolimatta, että kojuja jouduttiin sulkemaan ennen aikojaan ruuan loppuessa kesken. Lupasivat kuitenkin tulla vielä uudestaankin meitä ilahduttamaan!

8mvp

Tää tyyppi ei malttaisi enää millään odottaa, että se kesä kunnolla alkaa! Toukokuu on ollut tähän mennessä aikamoinen pettymys säiden suhteen – saisi lähteä lämpömittari jo kohoamaan kohti korkeuksia! Ennusteiden mukaan toivoa ei ole näköpiirissä, mutta eivätpä nuo ole ennenkään paikkaansa pitäneet. Mä vaan niin mielelläni jo luopuisin takeista ja pitkistä punteista!

Nämä ihanat asukuvat on muuten ottanut Moodphoton Teija, joka piipahti muutama viikko sitten täällä Turussa muakin ilahduttamassa. Eikö olekin mielettömän kivoja? Tuo aloitusfoto on todennäköisesti oma suosikkini ihan kaikista kuvista, mitä musta on koskaan otettu. :)

Mutta mitäs mietitte itse asusta: söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.