Hätähuuto

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Eilen tapahtui kauheita. Nimittäin Ruisrockin lauantain liput myytiin loppuun, enkä ehtinyt saada omaani. Niin antaumuksella olin festarilauantaita odottanut, että tällä hetkellä pännii pahemman kerran. Jos jollakin siellä sattuu olemaan kaksi ylimääräistä lauantailippua kaupan, niin välittömästi viestiä meikäläiselle! Tosin luulen, että innokkaita ostajia on sen verran paljon ympäri nettiä, että täytynee alkaa keksiä vaihtoehtoisia viikonloppusuunnitelmia. Tosi mälsää.

Onneksi hieman kuitenkin lohduttaa kohonneet lämpöasteet ja auringonmollukka. Paljailla säärillä varustettuja asujakaan ei ole saanut vielä montaa tänä vuonna käyttää, mutta nyt pitäisi olla siihenkin asiaan tulossa muutos. Jes! Eiliset tamineeni näyttivät tältä:

Mekko – Vila

Laukku – Äidin vanha aarre 70-luvulta

Aurinkolasit – Lindex

Sandaalit – Sarenza (saatu)

Söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.