Ruisrock 2015

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Nyt on aika sanaton fiilis. Kulunut viikonloppu on ollut viimeistä piirtoa myöden täydellinen ja asiat rullanneet sen verran putkeen, ettei voi kuin ihmetellä. Suurin kiitos taitaa kuulua Ruisrockille, jonka vieraana sain lauantaina juhlia! Vaikka festareista päällimmäisenä mieleen jäi Veronica Maggion mielettömät reisilihakset, niin niiden ohella muistojen kirjoon painautuu myös poikkeuksellisen iloinen ja ystävällinen festarikansa, järkyttävän hyvä meininki sekä täydellinen sää. Heittämällä kivoin lauantai aikoihin! 

image

Festariasuksi valikoitui pitkällisen jahkailun jälkeen Pepe Jeansin mekko, äidin 70-lukulainen mokkalaukku ja Lindexin aurinkolasit, jotka filtteröivät maailman hauskan old schooliksi. Valkoiset conssini muuten tallasivat Ruisrockiin johtavaa via dolorosaa jo toistamiseen. Onneksi tällä kertaa muistin rakkolaastarit! Jonnan vuolaista kehuista päätellen taisin muutenkin olla aika erinomaisen valmistautunut päivään, sillä laukustani tuntui löytyvän ihan kaikki, mitä satuttiin tarvitsemaan.

Sekä mun että Jonnan ehdoton lemppariartisti Ruississa oli jumalainen Veronica Maggio jumalaisine koipineen. Liikuntamotivaatio pomppasi välittömästi nollasta sataan nuo reisilihakset bongattuani. Olivat oikeasti livenä ihan silmiinpistävän upeat – luulen, että kaikki paikalla olleet voivat tämän todistaa! Liikuntamotivaation nostattaminen tulee kyllä ihan tarpeeseenkin, sillä festariruokaa tuli ahmittua oikein sydämen kyllyydestä ja olisinkin halunnut testata lähes jokaista kojua. Jälkeenpäin harmitti, että 3kaverin jätskibiili meni ihan ohi, mutta onneksi sitä herkkua löytyy myös lähikaupasta!

Ei muuten ehditty nähdä ihanaa Sannia ripeistä askelista huolimatta, mutta kirjaimellisesti maata järisyttäänyt Haloo Helsinki hoiti kurkkuni sen verran käheäksi, ettei ääntä ehkä edes olisi näille molemmille riittänyt. Nyt ajattelinkin siirtyä keittiöön valmistamaan jotakin rohtoja kipeäksi rääitylle kurkulleni ja painaa hymy korvissa pään tyynyyn. Ai että, kyllä tuo Ruissi vaan on aina hyvä idea – ensi vuotta ilolla odottaen!


Posted in Yleinen and tagged , , by Salla.