Onnellinen sunnuntai

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Eilinen oli täydellinen. Huristeltiin botskilla Ruissaloon kuuntelemaan Elastisen keikkaa ja napattiin kainaloon laatikollinen Pizzariumin vegepizzoja. En olisi etukäteen osannut arvata, että tulee olemaan parasta pizzaa, mitä kuluneiden 26 vuoden aikana olen suuhuni lykännyt. Niin järkyttävän herkullista, etten pysty kuin miettimään, että koskakohan tuota voisi hakea taas uudestaan. Oi nam. Eikä kyllä ollut tuossa ruokailumiljöössänikään moittimista. Kimmeltävä ja liplattava meri, lämpimät auringonsäteet sekä koko tunnelman viimeistellyt Elastinen. Siinä mielessä olen Nykäsen Masan kanssa samoilla linjoilla, että kyllä se elämä vaan on ihmisen parasta aikaa.

Mekko – Ivana Helsinki (saatu), Neuletakki – Zara, Sandaalit – Birkenstock, Aurinkolasit – Lindex

Mitä mieltä ootte asusta: söppänä vai reppana?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.