Bloggarihame

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Hrr, miten kylmä päivä! Onneksi tulevan viikon ennusteet näyttävät edes vähän kivemmilta (olen jo niin epätoivoinen, että +19 ja pilkahduskin auringosta on mulle positiivinen juttu – jonain muuna kesänä olisi saattanut olla toisin :D). Olen päättänyt, että ensi viikosta on muutenkin tulossa mieletön tapaus. Tässä alkaa vähitellen loma lähestyä loppuaan, joten on otettava kaikki ilo irti jäljellä olevista rippeistä. Vaikka täytyy sanoa, että kyllä mä jo vähän odotan rutiineja ja täytettä päiviini. Välillä on tullut jopa hitusen yksinäinen olo, kun kavereiden seuraa ei ole riittänyt jokaiselle lomapäivälle! 

Hame – H&M, Aurinkolasit – Lindex, Pusero – Lindex, Sandaalit – Birkenstock, Kello – GUL (saatu)

Eilisen asun kulmakivenä toimi H&M:n alesta kesäkuussa löydetty nappihame, joka tuntuu löytyvän todella monelta muultakin bloggaajalta. Ihmekös tuo, kun on sen verran kivan mallinen, sävyinen ja ajankohtainen. Helma kyllä saisi omaan makuuni olla muutaman sentin pidempi, mutta hyvä näinkin! 

Mitä sanotte asusta: söppänä vai reppana?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.