Lauantaikarkki: Fazer Omar kermajäätelö

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Jes, pitkästä aikaa löytyi jätskialtaalta jotakin uutta! Fazerilta on nyt tullut sekä Omarin että Pätkiksen makuista jäätelöä, joista jälkimmäistä en vielä ole onnistunut löytämään. Omarin kuitenkin bongasin tänään ostoskoriini ja juuri suoritetun maistelutuokion jäljiltä voin antaa analyysini tuotteesta. Tosin täytyy heti todeta, että ajankohta jätskillä herkuttelulle ei välttämättä ollut kovin otollinen järkyttävien pavlovaövereiden perään (niistä ehkä lisää vielä myöhemmin). Omar-jäätelöstä jäi nimittäin vähän äklömakea fiilis. Toki toiset varmasti tykkäävät, mutta itselleni oli vähän turhan tuhtia. Kinuskinen kastike, kermajäätelö ja toffeepalat muodostavat sellaisen kombon, että sen jäljiltä sokerihammasta tuskin enää kolottaa. Loistovalinta makeanhimoisiin hetkiin! Tykkäsin jätksissä erityisesti siitä, että karkkiklimpit olivat kivan kovia – sai vähän pureskeltavaakin. Mitään sen suurempia tunteita tämä ei kuitenkaan tainnut herättää. Pätkis-versiolle olen ladannut kovemmat odotukset!

Ootteko te jo kokeilleet?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.