Raitamekko

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Jes, pitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen päivä! Näitä ei ole liikaa tähän kesään mahtunut. Sitä suuremmalla syyllä ihmettelenkin, että useampi ihminen on viime aikoina huomautellut voimakkaasta rusketuksestani. En ymmärrä missä välissä olen onnistunut tämän hankkimaan. Ehkä alkukesästä tehdyllä Nizzan reissulla saatu päivetys on vahvistunut pikkuhiljaa? Toki olenhan mä tuossa pihalla paljon hääräillyt ja ihan jopa aurinkoakin ottanut aina tilaisuuden tullen, mutta niitä tilaisuuksia ei tosiaan ole järin ruhtinaallisesti suotu. Tuntuu, että edes viime kesänä en ollut näin päivettynyt, vaikka auringossa tuli oleiltua paljon enemmän. Otaksun, että syynä mysteeriin on joko rapistuva vanha nahkani tai lisääntynyt porkkanan rouskuttelu.

Mekko – Boomerang (saatu), Aurinkolasit – Lindex, Laukku – Äidin vanha, Kello – River Island

Viikonloppuna vaatekaaapista valikoitui yksi liian vähälle huomiolle jääneistä lempparimekoistani. Tuossa on niin värit kuin mallikin kohdillaan. Jotenkin en vaan enää osaa käyttää kovin kireitä vaatteita ja päälle hakeutuu mielummin jotain väljempää. Tosin eipä tämä kyllä mikään varsinainen makkarankuori ole, vaikka onkin vartaloa myötäilevä.

Mitä tykkäätte: söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.