Päivän parhaat – Keskiviikko

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyylikesk

BY TIFFANY B., 25 YEAR OLD GIRL FROM CALIFORNIA, UNITED STATES (www.lookbook.nu)

Päivän paras koukutus: Frendit – pitkästä, pitkästä aikaa! Kyllä se vaan taitaa olla paras sarja ikinä, vaikka Chandlerin päälle en ihan ymmärräkään.

Päivän paras innostus: Olen viime päivinä poiminut lähimetsästä mustikoita niin innokkaasti, että pakastimeen ei kohta enää muuta mahdukaan! NAM!

mustikoita

Päivän paras ärsytys: Huomasin, että blogini päivittyy nykyään Bloglovinissa ihan miten sattuu ja Blogipolussakin jäänyt ainakin yksi postaus uupumaan. Facebookissa seuraaminen lienee kaikkein helpointa näinä päivinä. (Ikävä Blogilistaa vol. 75855489)

Päivän paras juttu: Ihana huomata, että säät ovat ilmeisesti lämpenemään päin! Ehkä elokuusta saadaan kesän kuumin? Elättelen myös toiveita, että syksymmällä pamahtaisi joku kunnon intiaanikesä ilmoille! 

Päivän paras huomio: Tänään Niskan herkullista peltileipää mutustaessani taas muistin, että kunnollista laatupizzaa pitäisi ehdottomasti nauttia useammin. Sen sijaan makkaraperunakojun antimia syödessäni totesin, että yhdet vuodessa on ihan riittävästi. Ei ole ollut mikään kevyt päivä tämä! Jätskikiskajätskiäkin mahtui vielä välipalaksi!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.