Körttinä

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Totesin tänään, että se mitä eniten jään tästä kesälomasta kaipaamaan, on arkilounaat keskustan ravintoloissa. Ehkä ulkona on tullut syötyä vähän liikaakin, mutta jo pelkkä lounaslistojen pläräys ja ravintolan valkkailu saa veden kielelleni. Tämä on viimeinen lomaviikkoni, joten pian saa unohtaa moiset houkutukset ainakin jouluun saakka. Toisaalta eilen Di Trevin kasvislasagnea puputtaessani tajusin, että omatekemäni olisi todennäköisesti vielä parempaa. Toivottavasti näistä kesälounaista on jäänyt vähän inspistäkin syksyn varalle ja omassa keittiössä voisi alkaa valmistaa ihan uusia juttuja, kuten juuri sitä kasvislasagnea.

Eilinen lounasasu puolestaan näytti tältä. Jotenkin mustassa maximekossa oli alkuun vähän vieras olo ja kuvittelin näyttäväni körttiläiseltä. Mekko on ostettu toukokuussa Nizzasta ja olin unohtanut sen ihan täysin kaapin perälle nyhjöttämään! 

Mekko – Hollister, Sandaalit – H&M

körttinä

Laukku – River Island, Aurinkolasit – Ralph Lauren (saatu)

Mitä tuumitte: söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.