Lauantaikarkki: Pätkis-jäätelö

FOCUS ON FASHION | Yleinen

♡-

Noniin, vihdoin onnistuin hankkimaan tätäkin uutusjätskiä hyppysiini! Aika hyvin noita näyttää jo kaupoista löytyvän. Odotukset jäätelön suhteen olivat jo ennakkoon korkealla ja suureksi riemukseni ne myös lunastettiin. Tämä oli oikein erinoimaista! Paksut suklaakierteet minttuvivahteisen suklaajätskin joukossa olivat kuin pala taivasta. Pehmeää, suussa sulavaa ja herkullista. Ja pätkiselementti tiukasti makuelämyksessä mukana. Jos tykkäät pätkiksestä ja jätskistä, niin tykkäät ihan varmasti tästäkin! Toisaalta kyllä mietin, että mikäli en olisi koskaan maistanut itse pätkis-suklaata, niin olisikohan tämä ollut ollenkaan niin kova juttu?

Joko te olette ehtineet maistelemaan tätä uutuutta?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.