KOLME KOVISTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Hyviä kosmetiikkatuotteita pitäisi muistaa suositellla useammin! Korjaan vahinkoa esittelemällä tämän hetken ihastuttavimman kolmen koplan.

Tuotteet blogin kautta saatuja.

♥  JURLIQUE BLOOM. Tämän tuotteen ruusuinen tuoksu on kerrassaan huumaava! Olen suihkutellut Bloomia kasvoilleni etenkin hellepäivinä sen sijaan, että rasvaisin nassun paksulla rasvalla. Jurliquen suihkuteltava ruusuvesi sekä hemmottelee että hoitaa. Antaa kosteutta ja suojaa.

♥ NIOXIN DIABOOST. Liian harvoin törmää tuuheuttaviin hiustuotteisiin, jotka oikeasti myös tekevät mitä lupaavat. Nioxinin Diaboost kuitenkin toimii! Tuotetta suihkutellaan n. 8 painalluksen verran hiusten tyveen ennen föönausta ja vóla – letti on heti paljon muhkumman oloinen!

♥ NEUTROGENA PINK GRAPEFRUIT CREAM WASH. Tämä putsari oli varsinainen yllättäjä! En odottanut suuria, mutta tykästyin ikihyviksi! Greippinen puhdistusvoide jättää vielä pesunkin jälkeen ihanan raikkauden tunteen kasvoille. Iho on voinut mielettömän hyvin tämän käytön aloitettuani.

Mitä poikkeuksellisen hyviä kosmetiikkalöytöjä te olette viime aikoina tehneet? Vinkit jakoon!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.