Mökkilook

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Huh, miten pitkä blogihiljaisuus! Mutta täällä ollaan taas – täynnä uutta virtaa. Takana on äärimmäisen rentouttava viikonloppu Iinan ja Jonnan seurassa. Teen huomenna kunnon kuvapuklun mökkiviikonloppumme meiningeistä, mutta sitä ennen vähän asukuvaelmaa lauantailta. Tuo Vilan neuletakki on muuten osoittautunut niin kovaksi lemppariksi, että pakko käydä kotiuttamassa  (ah, blogisanojen aatelia) samanmoinen vielä toisessakin sävyssä. Pitkien neuleiden ainoa miinus tosin on se, että niiden kätkeminen lyhyemmän takin alle on joka kerta varsinainen projekti. Trenssin kanssa ei haittaa, vaikka vähän vilkkuukin alta, mutta pusakkamallisten tai tuulitakkien alle pitää kunnolla survoa. En kuitenkaan anna häiritä, vaikka näkymä sen suorituksen jälkeen saattaakin olla totuttua muhkumpi.

Huivi – Zara, Mekko – H&M

Saappaat – Nokian Jalkineet, Neuletakki – Vila

Mitäs meinaatte: söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.