GOOD VIBES

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Tänään on ollut ihan mielettömän hyvä syyslomapäivä, jollei oteta huomioon sitä, että heräsin aamukuudelta hengenahdistukseen. Jokaikinen naamareikä oli niin täynnä räkää, ettei meinannut enää henki pihistä. Onneksi päivän mittaan olo on kuitenkin parantunut ja olen ehtinyt touhuilemaan vaikka mitä. Kohokohtina mainittakoon raakakakkujen hotkiminen ja erinomainen lounasseura. Erinomaista (tai oikeastaan melkeinpä maagista tämän harhailevan pääkopan huomioon ottaen) on ollut myös se, että yhtäkkiä on tullut jotenkin varma olo kaikesta ja tunne, että asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Toki syynä voi olla myös se, että on yksinkertaisesti ollut liikaa aikaa ajatella. Arjen kiireissä ei yleensä ehdi pysähtyä miettimään elämän suuntaa tai muita epäoleellisuuksia, vaan painetaan tukka putkella eteenpäin päivästä seuraavan. Tällaiset viikon mittaiset hengähdystauot tekevät todellakin hyvää!

TAKKI – ASOS, LAUKKU – TIGER OF SWEDEN, PUSERO – ASOS, HOUSUT – H&M, KELLO – GUL (saatu), KENGÄT – CONVERSE

Mitäs mietitte asusta: söppänä vai reppana?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.