GOOD SHOES TAKE YOU GOOD PLACES

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Ootteko kuulleet Pomarista? 

Pomar on suomalainen kenkävalmistaja, jonka ominta alaa ovat GORE-TEX®-tuotteet. Eli ne kengät, jotka kestävät vähän rankemmissakin olosuhteissa. Omaan mieleeni hiipii ensimmäisenä työmiesten kömpelöt kengät ja vaelluksilla käytettävät maastojalkineet. Vaan onneksi on Pomarin tarjonta jotakin aivan muuta! 

Itse tarvitsen sekä toissä että kotona kenkiä, jotka kestävät säässä kuin säässä. Etenkin koiran kanssa talviolosuhteissa hortoillessa kaiken kestävät kengät ovat tarpeen. Yleensä nuo tuollaiset popottimet ovat jotakin suuria möhkäleitä ja tyyliltään sellaisia, että turha kuvitellakaan myös kaupunkikäyttöön. Siksi olinkin erityisen innoissani, kun sain valita Pomarin valikoimasta itselleni kengät, joissa yhdistyy sekä ulkonäkö että kestävyys.

Omaa silmääni miellyttivät kaikkein eniten nämä ruskeat maiharityyppiset nilkkurit. Sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa käytettäväksi, ja tuon Goretex-ominaisuuden ansiosta ei ole niin väliä missä näiden kanssa tepastelee. Goretex-matskuhan nimittäin kestää tuulen ja tuiverruksen lisäksi myös kosteutta. Ei ehkä uskoisi, mutta vedenpitävyydestään huolimatta kenkä on myös hengittävä. Esimerkiksi kumisaappaissa saattaa välillä tulla sisäpuolella vähän tukala meininki, mutta Goretex-kenkä sen sijaan päästää näppärästi höyryt pihalle, jolloin käyttömukavuus paranee huomattavasti.

MEKKO – H&M, NEULELIIVI – JC, VYÖ – 2NDHAND, KENGÄT – POMAR

Harvemmin sitä ihastuu yhteen kenkäpariin näin syvästi! Mikäli sielläkin alkoi sydämet pomppoilemaan, niin äkkiä ostoksille, sillä mulla on sujauttaa takataskuunne koodi, jolla irtoaa -10% alennus Pomarin nettikaupassa. Näppäilemällä kassalla POMAR10 tipahtaa hinta parempiin lukemiin!

Mitäs muuten tuumitte asusta: söppänä vai reppana?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.