LUNCH OF THE DAY

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Tänään minä ja kaikki muut heikon elämänhallinan omaavat tönittiin toisiamme ABC:n Salessa, kun ei oltu älytty riittävän ajoissa, että kaupat eivät ole tänä lauantaina auki. Oma jääkappini olisi kyllä tarjonnut ihan riittävästi ruokaa tälle yhdelle päivälle, mutta kun iski hillitön himo leipoa, oli päästävä ostoksille. Sen sijaan, että olisin ostanut niitä leivontatarvikkeita, ostin granaattiomenoita kaapit täyteen. Nyt kaavailenkin lisääväni tuota herkkua kaikkiin mahdollisiin aterioihin! Toistaiseksi on ehtinyt ainoastaan salaattilautaselle ja smoothiemukiin saakka.

SALAATTI: kirsikkatomaattia, kananmunaa, jääsalaattia, auringonkukansiemeniä, granaattiomenaa.

Tuntuu, että koko muu Suomi on jossakin Halloween-kekkereillä karkeloimassa, mutta itse joudun väkisinkin pötköttelemään vielä kotona, sillä ihan terveeksi en ole vielä onnistunut itseäni saamaan, vaikka vointi onkin jo huomattavasti parempi. Ei kyllä sillä, että mikään hillitön hinku ulos edes olisi. Kotoilu on parasta! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.