MIELENMAISEMA

Voihan marraskuu.

Kuluva kuukausi on kyllä laittanut parastaan viikonlopun aikana. Kovin paljoa harmaammaksi ei näkymä enää voi mennä. Valitettavan sääkeskeisenä ihmisenä tuo kaikki harmaus heijastuu myös mielentilaani ja olo on pitkästä aikaa jotenkin todella ankea. Ei oikein huvittaisi mikään. Viikonloppu onkin kulunut aika pitkälti sohvanpohjaa ja Netflixiä kuluttaen. Tänään sentään onnistuin raahaamaan itseni Forssaan isänpäivän viettoon, mikä olikin ehkä koko viikon ainoa hyvä veto. 

Tekisi mieli oikein käpertyä tähän kaikkeen harmauteen ja ryömiä takaisin ihmisten ilmoille vasta joulukuun koittaessa. Todellisuudessahan pitäisi keksiä näihin synkeisiin päiviin mahdollisimman paljon virikkeitä ja aktiviteetteja, mutta jostain syystä kaikki on ihan plääh ja omassa kurjuudessaan piehtarointi tuntuu paljon houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Okei, nyt kyllä onnistuin kuulostamaan todella masikselta. Vähän ehkä tuli harmaata värikynää mukaan. Jospa sitä yrittäisi suunnata uuteen viikkoon uudella (paremmalla) energialla! 

Mitenkäs teidän marraskuunne on lähtenyt käyntiin?


Posted in and tagged by Salla.