KOLME KOHOKOHTAA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

♣  Perjantai. Luojan kiitos nyt on perjantai. Olen ollut niin hinkuyskäinen raato koko viikon, että ihanaa päästä vihdoin lepäämään kunnolla. Tosin perjantain kunniaksi muutkin flunssan oireet päättivät tulla ilostuttamaan iltojani, mutta olen päättänyt olevani viimeistään maanantaina täysin terve ja elämäni kunnossa.

♣ Fazerin leipomotuotteet, joita saa marketista. Riemulla mussutin juuri ison möhkäleen juusto-paprikaciabattaa ja vielä on ikiherkku karpalo-cashewciabatta (paras leipä ikinä!) jäljellä! Vehnä ei kai ole näinä aikoina maailman terveellisin ruoka-aine, mutta välillä on päiviä kun sitä on saatava ja kunnolla.

♣ Pitkä kuuma suihku ja ränsistyneet meikit pois naamalta – ah, onkohan mitään parempaa? Rentouttavin asia koko maailmassa on maata mahdollisimman rumana omalla kotisohvalla kuuman, höyryävän suihkun jälkeen. Tämä tässä näin on juuri se hetki.

(oikeasti olisin halunnut pikemminkin valittaa ja kiukutella mm. siitä kuinka ei ole lunta, kuinka unohdin ostaa kaupasta sen ainoan asian, jota olin hakemassa, kuinka peruin juuri viikonlopulta melkein kaikki kivat menot ja kuinka rasittava asia on kuiva yskä)

Kivaa viikonloppua kaikille!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.