VUODEN PARHAAT 2015

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Vuoden parhaat tyylit: Pukeutumisrintamalla ei varsinaisesti vietetty mitään kultakautta, vaan vaatetukseni pyöri lähinnä mukavuudenhaluisuuden ympärillä. Kesällä ehdoton lemppari oli Ivanan tulppaanimekko ja siitä nähtiinkin ties kuinka monet asukuvat! Myös H&M:n mokkahame (jonka btw tilasin jo toisessakin sävyssä) oli vuoden parhaimpia hankintoja.

Vuoden paras saavutus: Valmistuminen! Oi, se oli hieno toukokuinen päivä. Aurinko paistoi lämpimästi ja hymyilin poskeni kipeiksi. Vakituinen työpaikka oli jo siinä vaiheessa plakkarissa ja koko pitkä kesäloma edessä.

Vuoden parhaat kuvat: Olin Juhannuksena otetuista kukkaseppelekuvista ihan lapsellisen innoissani ja tapetoinkin niillä jokaisen somekanavani.

juhannuskuvat

Vuoden paras löytö: Tänä vuonna löysin monta hyvää tyyppiä ja uuden ihanan ystävän. Sen parempia löytöjä ei kai voi tehdäkään!

Vuoden paras matka: Oikeasti aika surkeaa, että kävin vuoden aikana ainoastaan Nizzassa, mutta kaupunki ei ollut ollenkaan huono valinta kohteena. Voisin palata näihin maisemiin vielä toistekin!

nizza15

Vuoden paras kärsijä: Tämä liki 9-vuotias blogipoloinen. Loppuvuodesta blogi oli vähän hunningolla, eikä koko homma ihan hirvittävästi inspiroinut. Jossakin vaiheessa mietin puolivakavissani jopa lopettamista, mutta enää en onneksi ole sillä tuulella. Tällä hetkellä tosin kaivelee tuo harhaanjohtava nimi. 

Vuoden paras herkku: Ystäväni Neean tekemä pöydänkokoinen Pavlova oli melkoinen spektaakkeli.

pavlova11

Vuoden paras ärsytys: Tänä vuonna opin tuntemaan itseäni taas hieman enemmän ymmärtäen, että olen ehkä maailman huonoin ihminen tekemään päätöksiä. Isoja ratkaisuja pohtiessani veivaan ja väännään, niin etten lopulta saa mitään aikaiseksi. Ja sitten kun olen viimein tullut johonkin konkreettiseen lopputulokseen, ahdistun suunnattomasti päätöksestäni. Tästä piirteestä tahdon vuonna 2016 eroon!

Vuoden paras tapahtuma: Ruisrock oli tänä vuonna aivan maagisen onnistunut! Jopa koko kesän pannassa olleet lämpöasteet älysivät kohota kunnolla viimeistellen tunnelman.

ruissi15

Vuoden paras klisee: Kaikella on tarkoituksensa, ihan niillä pienimmilläkin jutuilla. Tämän sai jälleen huomata.

Vuoden paras biisi:

Vielä ennen tämän postauksen kirjoittamista olin vähän sitä mieltä, että vuosi 2015 oli melko mitätön, mutta eipä ollutkaan! Vuoteen mahtui monta ihanaa hetkeä ja suurempiakin juttuja. 

IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.