PANCAKES

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Ai että, vuoden 2015 viimeiset päivät olivat melkoisen maukkaita – tuli herkuteltua melkein enemmän kuin jouluna. Jotenkin sitä luulisi, että myös olo olisi turvonnut ja pöhöttynyt, mutta päinvastoin, maha ei pömpötä ja muutenkin normaalia hoikempi olo. Ehkä täytyy jatkaa näillä eväillä, vaikka järki sanoisi muuta! Vuoden viimeinen aamiaiseni näytti tältä:

Tarvitset: 1 kananmuna, 2 dl maitoa, 2 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 2 rkl sokeria, 1 tl vaniljasokeria, ripaus suolaa, 2 rkl sulatettua voita sekä voita paistamiseen.

Tee näin: Vatkaa kananmuna ja maito kulhossa. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi rasva. Paista munakas-, blini- tai lettupannulla paksuhkoiksi pannareiksi. Omalla lettupannullani tuli vähän laihoja plättyjä, mutta munakas- tai blinipannulla onnistunee pulleampi lopputulos.  Erinomaisen hyviä kuitenkin olivat näinkin!

NAM! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.