SNOWING

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Jee, lunta! Edes pikkuisen. Pakkanenkaan ei tunnu ollenkaan niin pahalta, kun on vähän valkeampi maisema. Tosin ensi viikon -17° lukemat kuulostavat sen verran hirvittäviltä, että siinä ei taida mitkään lumipeitteet auttaa. Hrr! Olen salaa siirtänyt jo vähän ajatuksia kevääseen, mutta täytyy silti yrittää nautiskella tästä talvifiiliksestäkin kunnolla. Ainakin luistelemaan täytyy päästä ennen kuin on taas liian myöhäistä. Muutenkin olen ajatellut viettää tämän vuoden enemmän liikunnan parissa ja kokeilla uusiakin juttuja. Hehe, perinteisiä uuden vuoden mukanaan tuomia haihatelluja uskoisin!

Nyt pitäisi alkaa vähän keräillä itseään huomista varten, sillä kaksi viikkoinen lomani alkaa olla finaalissa. Oli aivan uskomattoman ihanaa laiskotella oikein kunnolla. Saa nähdä onnistuuko moinen enää ennen kesää, mutta nyt on ainakin akut ladattuina!

KIVAA ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.