LAUANTAIKARKKI: INGMAN JAFFAJÄÄTELÖ

Makeishyllyille ja jätskialtaille on alkanut tipahdella kivasti uutuuksia. Ingmanin Jaffajätski pääsikin heti kokeiluun! En odottanut tältä jäätelöltä paljoakaan, vaan suoraan sanottuna ajattelin tulossa olevan perustiikerijätskiä. Ja niinhän tuo olikin. Jos en olisi näin kovan luokan herkkuammattilainen, niin tuskin olisin huomannut mitään eroa Valion tiikerijäden kanssa. Hifistelijänä kuitenkin panin merkille, että Ingmanin jäätelössä appelsiinikastikkeen koostumus on ns. kastikemaisempi ja löysempi. Myös itse vaniljajäätelössä oli tuttu makueronsa. Ja olihan tuo kastike tietyllä tapaa jaffamainen, vaikken tarkalleen osaakaan määritellä, että millä tapaa. Aika makea makuelämys kokonaisuudessaan! Hyvin upposi, vaikkei ollutkaan mikään mullistava uutuus. Annan tälle jätskille kolme pongoa!

Oletko sinä jo maistanut jaffajädeä?


Posted in and tagged by Salla.