LAUANTAIKARKKI: FAZER TRAVEL RASPBERRY AND LIQUORICE

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Oi, Fazerin suklaauutuudet ovat kuumotelleet minua jo pienen tovin, mutta vasta tänään sallin itselleni luvan avata herkkulaatikkoon kätkemäni levyt. Ensimmäisenä vuoron sai kovasti hehkutuksia kerännyt vadelmalla sekä lakritsilla terästetty valkosuklaa. Ja olikin muuten onnistunut kombo! Lakupalat ja vadelmanmuruset olivat kivan rouskuvassa muodossa pienenpieninä rakeina täyteläisen valkosuklaan joukossa. Yleensä lakritsi maistuu minulle vain sellaisenaan, eikä niinkään jäätelön tai suklaan sekaan survottuna, mutta tässä levyssä lakukin oli saatu toimimaan! Palat olivat sopivan ohuita ja itse levykin passelin kokoinen. Saapa nähdä ovatko muutkin Travel-sarjan suklaamaut yhtä herkullisia (selviää muuten ihan pian, kun säntään hakemaan seuraavan levyn), mutta tämä Kööpenhamina ainakin maistui vallan mainiosti ja ansaitsi täydet viisi pongoa.

Joko te olette kokeilleet tätä suklaata? Entä muita sarjan makuja?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.