LAUANTAIKARKKI: FAZER TRAVEL MINT & CHOCO DROPS

FOCUS ON FASHION | Yleinen

♡+

Tällä kertaa kokeilussa Fazerin uutuussarjan minttusuklaalevy! Aiemmin testaamani valkosuklaa vadelma- ja lakritsivivahteiden kera maistui niin herkulliselta, että odotukset olivat tämänkin Travel-levyn kohdalla korkealla. Ehkä vähän liiankin korkealla. Minttusuklaa kyllä maistui ja rouskuvista suklaarakeista annoin ison plussan, mutta aika tavallista tämä Rio oli jalat alta vetäneen Kööpenhaminan rinnalla. Kakkoseksi jäi. Toisaalta, jos mietin kaikkia elämäni aikana maistamiani minttusuklaita, niin kyllähän tämä levy siinä sarjassa päihittää vaikka kenet. Väittäisin, että ehkä jopa parempaa kuin Maraboun legendaarinen minttukrokanttisuklaa. Ja se on jo aika paljon se. Sanoisin, että erinomaista, muttei ihan viiden pongon arvoista – neljä plus on lopullinen tuomioni!

Oletteko te jo maistaneet Rio-suklaata? Mitä tykkäsitte?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.